Случвало ли ви се е да не ви достигат хора за футболна игра? Или да отидете на баскетболното игрище, а то вече да е заето? Колко време ви отнема да организирате приятелите си за волейболна среща?

Представяме ви Place2Sport - спортна социална мрежа оргнизирана като онлайн игра, предоставяща геолокализация на частни и свободни игрища и комплекси. Тук ще намерите бърз и лесен достъп до резервация на спортно съоръжение и намиране на подходящ партньор.

Намиране на
спортен партньор

За добрата игра са нужни добри играчи! Тук ще откриете приятели, които да станат част от отбора ви или ще намерите конкурентен такъв, с който да премерите сили.

Организирана
като игра

Нека направим спорта още по - забавен! Всеки потребителски профил представлява спортна картотека, която може да развивате, чрез взимане на участие в различни събития. Разбира се, най – добрите спортисти ще бъдат отличени с висок рейтинг, титли и виртуални награди.

Резервация
на игрища

Резервацията на любимото игрище вече е на клик разстояние! Place2Sport ви показва всички частни и свободни игрища около вас и ви дава възможност да проследявате кога са свободни, за да ги резервирате.

The virtual game
on the real playground